Profaxtion IT Solutions

Consultancy / Projectmanagement / Managed Services

Partners

Maak kennis met onze partners:

Dell

Profaxtion IT Solutions is sinds 2006 Dell Value Added Reseller. Indien u van plan bent om een Dell computer, server, printer of iets anders aan te schaffen dan kan dit vanaf nu via ons! De garantie bepalingen van Dell blijven gewoon gehandhaafd. Kortom, de apparatuur van Dell en de service van Profaxtion.

Microsoft

Opgericht in 1975, is toonaangevend leverancier van software, dienstverlening en internettechnologie voor persoonlijk en zakelijk computergebruik. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten en dienstverlening aan, die ontworpen zijn om mensen in staat te stellen via goede software altijd, overal en op elk apparaat te kunnen werken. Als Microsoft Partner is Profaxtion IT Solutions op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen van de producten van Microsoft.

Terrazur / Covide

Wij bouwen websites inclusief zoekmachinetechnieken en we ontwikkelen ook webtoepassingen. Dat laatste doen we onder de merknaam Covide Virtueel Kantoor. Daarmee hebt u voor enkele tientjes per maand de beschikking over email, gedeelde agenda’s, adressen en uw telefooncentrale. Waar u zich ook bevindt, als u maar over internet beschikt.
Uw belangrijkste voordelen: nieuwe klanten via uw eigen website, lage kosten, minder ICT-zorgen en flexibele werkplekken

Vocutec

De samenwerking tussen Profaxtion en Vocutec biedt u dienstverlening met betrekking tot:

  • Analyse van uw huidige telecom gerelateerde werkprocessen;
  • Advies hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden;
  • Complete op internet gebaseerde communicatieoplossingen (VoIP), bijbehorende beheerssoftware en een CRM applicatie;
  • Integreren met bestaande pakketten;
  • Ondersteunen bij de implementatie van de toepassingen;
  • Garantie en ondersteuning met een keuze uit Service Level Agreements.

McAfee enĀ Symantec

Door channelpartner van beide Security leveranciers te zijn is Profaxtion op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van security producten van beide leveranciers.

Daarnaast bouwen wij onafhankelijke expertise op de diverse producten. Deze kennis en expertise kunnen we als oplossingen aan onze klanten bieden.