Profaxtion IT Solutions

Consultancy / Projectmanagement / Managed Services

Over Profaxtion

Profaxtion IT Solutions is opgericht op 3 juli 2003. Het jaar waarin de ICT-Sector een woelige periode onderging.  Waarom dan toch een onderneming opzetten? Is het de zelfstandigheid die lokt? Denken dat we het zelf beter te kunnen of is het die nieuwe uitdaging die in het vizier ligt?

 • Onafhankelijk,
  Dat was de gedachtegang achter de oprichting van Profaxtion IT Solutions. Geen verbondenheid meer met werkgevers die de koers uitzetten in hoog- en laagconjunctuur, maar zelf aan het roer staan. Juist die koers te varen, die opdrachtgevers helpt om de beste keuzes te maken in een groot en soms zelf  complex ICT landschap. Onafhankelijk van werkgevers, maar ook onafhankelijk van marktpartijen die de markt domineren. Een eerlijk en oprecht advies, recht door zee en altijd de kop in de wind. De koers niet laten bepalen door het moment van de markt, maar een eigen route uitstippelen.
 • Focus,
  Profaxtion IT Solutions heeft de focus op het gebied van ICT Projectbegeleiding en advisering. Wij willen onze klanten als onafhankelijke dienstverlener assisteren in het advies en de begeleiding van de ICT projecten bij de klant.
 • Specialisatie,
  Profaxtion IT Solutions is een generalist op ICT gebied, zo hebben we ruime ervaring op diverse ICT platformen zoals Linux, Unix, Servervirtualisatie, Desktop virutalisatie maar ook de diverse Microsoft producten.  De laatste tijd zijn we meer gaan specialiseren op Microsoft technologie en Cloud computing, zoals Office365, Sharepointportal.
 • Motto,
  Profaxtion IT Solutions  ontzorgt de klant bij projectmatige implementatie van ICT infrastructuren in complexe omgevingen.